Începe sezonul de plajă, atenție la arsurile solare! (P)

Cuprins

Cu vreme ba mai capricioasă ba mai prietenoasă, vara a început oficial de câteva săptămâni, odată cu ea, vacanța și concediile și pericolul generat de arsurile solare.

Noi am fugit deja la plajă pentru a doua oară de la începutul lui iunie, e drept că doar pentru un weekend, dar suficient cât să ne bucurăm de câteva zile de relaxare și să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână.

Pentru că, recunoaștem, prima destinație pe care o luăm în calcul când vremea se încălzește este o raită la mare. Parcă nimic nu ne relaxează mai mult decât să stăm întinși pe un șezlong, cu picioarele jucându-ni-se printre firele de nisip și răcorindu-ne în apa mării, când pielea ni se încinge, mângâiată de prea mult soare.

Și apropos de soare, are el multe beneficii pentru noi, dar vine la pachet și cu câteva riscuri, în sezonul cald. Așa că, pe lângă faptul că e sursa principală de asimilare a vitaminei D și e direct responsabil de buna dispoziție pe care ne-o transmite, soarele e din ce în ce mai vinovat de radiațiile UV ridicate și de arsurile pielii, când exagerăm cu bronzul pe pielea noastră.

Cum ne protejăm noi de arsurile solare?

Din acest motiv, principala noastră grijă, în sezonul cald, este să ne asigurăm că suntem bine echipați cu creme de protecție solară cu Factor de Protecție Solară (Sun Protection Factor – SPF) ridicat, create din ingrediente cât mai naturale, care să blocheze razele dăunătoare și să formeze un “scut” protector în fața soarelui, fără ca pielea noastră să sufere.

Și dacă, în anii precedenți pierdeam ore în șir printre rafturi, citind zeci de etichete de pe tot felul de cutii și recipiente, căutând și analizând cea mai bună soluție pentru protejarea pielii pe timpul verii, anul acesta am găsit o soluție mult mai simplă, mai sigură și mai ușor de achiziționat. Australian Gold este un brand prezent în Australia de peste 25 ani și care de curând a ajuns și în România, cu produse destinate protecției solare și bronzării naturale sau artificiale.

Ce ne-a convins să folosim produsele Australian Gold?

În general, în achizițiile noastre căutăm produse cât mai naturale, cât mai sigure pentru noi și corpul nostru, verificate și testate de companii internaționale. Astfel, nu a fost greu să ne convingem că produsele Australian Gold sunt cu adevărat calitative, fiind alcătuite doar din ingrediente naturale, nativ australiene, care au la bază uleiuri și extracte din fructe.

De exemplu, loțiunea de protecție solară rezistentă la apă, pe care am ales-o noi pentru familia noastră, e creată pe bază de extracte din prune de kakadu bogate în vitamina C și antioxidanți, din arborele de ceai renumit pentru calmarea și vindecarea iritațiilor pielii sau a problemelor pielii generate de arsurile solare, ceai verde cu rol în blocarea razelor UV, aloe vera cu proprități curative pentru piele și unt de cacao ce hidratează și contribuie la menținerea tinereții pielii.

Toate acestea fac ca produsele Australian Gold să aibă o concentrație mare de vitamine, atât de necesare pentru pielea noastră mai ales pe timpul verii și, de la sine înțeles, nici nu conțin parabeni, coloranți sau alcool.

De unde le achiziționăm?

Încă un avantaj vine din faptul că produsele Australian Gold pot ajunge la noi acasă cu doar câteva click-uri, fiind disponibile online pe site-ul bronzare.ro. Simplu și rapid, fără bătăi de cap și căutări pe rafturile magazinelor, cu acces facil la lista de ingrediente și proprietăți – le alegem și le comandăm direct din patul de acasă, de la birou sau de pe drum.

Lista completă de produse Australian Gold disponbile se găsește aici, de unde acestea pot fi și comandate: http://bronzare.ro/creme-protectie-solara. Și dacă vreți să aflați mai multe informații despre brand, beneficii și gama de produse disponibile, puteți citi mai multe aici sau pe pagina de Facebook Australian Gold.


Așadar, odată primit coletul cu produsele Australian Gold, nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de vară, de soare și de plajă (cu măsură!), ceea ce vă dorim și vouă pentru zilele calde ce vor urma!

Și nu uitați, rămâneți protejați și hidratați, pentru că vara abia începe!

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!