SOLD OUT – Haideți cu noi în Abu Dhabi în vacanța școlară din octombrie

Cuprins

Ultima oară când am fost în Abu Dhabi eram doar noi, proaspăt căsătoriți, fără copii. Să tot fie opt ani de atunci. Ne-am propus atunci să revenim când vom avea copii, pentru că sunt super multe atracții pentru toate vârstele pe care noi nu am avut ocazia (nici motivația) să le încercăm atunci.

 Așa că în vacanța școlară de la final de octombrie de anul acesta ne-am decis să mergem în Abu Dhabi, de pe 29 octombrie până pe 5 noiembrie. Ba chiar ne propunem să luăm cu noi și alte familii cu copii la fel de doritoare de distracție la plaje, în parcuri tematice sau în safari pe dune ca și noi! 

Așa că venim cu propunerea:

Haideți cu noi într-o excursie organizată special pentru familii cu copii în Abu Dhabi!

Zi 1: duminică, 29 octombrie

Ne îmbarcăm duminică la ora 14:15 în zborul nostru Wizz Air, cu destinația directă Abu Dhabi. Zburăm cam 5 ore și, odată ajunși, urcăm în autocarul ce ne așteaptă special să ne ducă la hotelul care ne va fi baza pentru următoarea săptămână: Radisson Corniche.

Despre hotel vă putem spune deja că e o alegere minunată. Pe lângă faptul că toate camerele sunt frumoase, luminoase și numai bune pentru familii, hotelul se află exact pe zona de promenadă – Corniche – așa că putem ieși oricând seara să ne plimbăm și să admirăm zgârie-norii din Abu Dhabi. Dar, cel mai important, este direct pe plaja! E minunat să putem ieși oricând și să ne îndreptăm direct către nisipul fierbinte și marea răcoroasă. Mai mult, are și mai multe piscine, dar și un mic parc de aventură. Cred că am putea rămâne pur și simplu doar aici o săptămână întreagă fără să ne plictisim!

Zi 2: luni, 30 octombrie

După micul dejun delicios de la hotel, urcăm în autocarul pregătit să ne ducă la cea mai cunoscută atracție din Abu Dhabi: Marea Moschee.

Moscheea a fost construită între anii 1994 și 2007 și inaugurată în Decembrie 2007. Este cea mai mare moschee din țară și este un loc cheie de rugăciune pentru lumea musulmană. Moscheea poate acomoda peste 40 mii de credincioși, iar în sala principală de rugăciune încap peste 7000 de oameni. Zecile de coloane albe, perfect aliniate, din curtea interioară sunt o atracție în sine.Moscheea reprezintă un obiectiv care nu trebuie ratat într-o vizită în Abu Dhabi. E necesar însă să venim îmbrăcați potrivit pentru o vizită în moschee, altfel va trebui să achiziționăm contra-cost haine potrivite de acolo, pentru că nu se pot închiria.

La final, de aici ne va prelua autocarul și ne va duce apoi la un restaurant unde vom lua prânzul (pentru masă se achită un cost adițional).

După-masă ajungem la Qasr al  Watan, palatul prezidențial al Emiratelor Arabe Unite. Întreaga construcție e uriașă, impresionantă, menită să arate cu adevărat grandoarea emiratelor. Palatul este deschis pentru vizite din 2019, dar totodată e locul unde se țin și diverse evenimente oficiale. Seara aici are loc un spectacol de lumini pe care îl putem urmări dacă rămânem până atunci și în jur există și opțiuni potrivite pentru a lua masa de seară.

Zi 3: marți, 31 octombrie

Pentru a treia zi avem inclusă în program o experiență minunată: vizita la Seaworld.

Proaspăt deschis în mai 2023, Seaworld este o combinație între acvariu și parc de distracții, plin de experiențe de neratat. Seaworld este format din opt tărâmuri, fiecare cu lucruri interesante de explorat. Vom putea descoperi zone de îngrijire a animalelor marine, spectacole impresionante, locuri în care creaturile pot fi atinse, competiții ale Paznicilor Sea Life, roller coastere, experiența unei păduri tropicale și multe experiențe imersive. 

Dupa ce încheiem programul la Seaworld, ne mutăm în parcul de distracții Warner Bros.

Vorbim despre cel mai mare parc de distracții interior din lume care are peste 20 de atracții pentru cei mici si pentru cei mari. Intrăm în lumea Cartoon Network, a lui Superman sau a lui Batman pentru multă multă distracție! Nu trebuie să ratăm nici spectacolele de la Warner Plaza, iar apoi vom lua prânzul la unul dintre cele peste 10 restaurante și tonete din parc. Vom avea ocazia să ne întâlnim cu Daffy Duck, Bugs Bunny, Tom & Jerry, Scooby Doo și multe alte personaje îndrăgite de cei mici.

Spre seară ne întoarcem fiecare la hotel în ritmul nostru, ceea ce ne va permite să stăm în parcul de distracții exact cât ne dorim!

Zi 4: miercuri, 1 noiembrie

Pentru această zi avem program liber. Putem să ne bucurăm de plajă sau să vizităm orașul vechi. Hotelul nostru are un parc acvatic și un parc de aventură, deci distracția este garantată!

Dupa amiază putem opta pentru o excursie opțională: o experiență la safari. Pentru cei care nu au mai fost în Emirate, nu trebuie ratate o plimbare pe dune, deșertul la apus sau spectacolele tradiționale din camp-urile beduine. Dansatoarele, mâncătorii de flăcări, desenele cu henna – toate vor face din acest safari un experiență pe care nu o vom uita.

Zi 5: joi, 2 noiembrie

Dupa micul dejun pornim energizați pentru o zi plină de adrenalină. În programul acestei zile avem inclusă o vizită la parcul acvatic Yas Waterworld.

Yas Waterworld este cel mai mare parc de distracție acvatic din Abu Dhabi și ne așteaptă cu ride-uri de neuitat! Vom găsi aici ceva pentru toți membrii familiei: un loc de joacă acvatic pentru cei mici, tobogane pline de adrenalină, o piscină cu valuri, un roller coaster prin apă, un râu leneș, o piscină pentru surf și chiar și un cinema acvatic!

Seara fiecare se întoarce la hotel pe cont propriu, ca să ne asigurăm ca toți rămânem astăzi și ne distrăm oricât de mult ne dorim!

Zi 6: vineri, 3 noiembrie

Dupa micul dejun suntem iar gata de aventură cu o vizită la Ferrari World, parcul unde vom găsi cel mai rapid roller coaster din lume (potrivit pentru persoanele mai înalte de 145 de cm)!

Parcul este împărțit în mai multe zone: zona de familii, zona de curse, zona italiană și zona de aventură, în total peste 25 de atracții memorabile!

După amiază avem posibilitatea de a merge într-o excursie opțională la Kidzania. Acesta este un loc super drăgut pentru copii – un oraș în miniatură unde copiii își pot alege diverse meserii pe care să le exerseze. Vor primi chiar și remunerație în bani pentru meseriile practicare, iar banii astfel câștigați îi vor putea folosi fie pentru a face activități distractive, fie pentru a își cumpăra jucării la sfârșit. Albert și Ayola abia așteaptă. așa că noi sigur nu vom rata această experiență!

Fiecare va putea să exploreze locul în propriul ritm și ne vom întoarce pe cont propriu la hotel.

Zi 7: sâmbătă, 4 noiembrie

Ne bucurăm dimineața de plajă, iar în jur de ora 14:00, după prânz, vom porni cu autocarul care ne va duce la Luvru, muzeul din Abu Dhabi care a împrumutat opere de artă de la faimosul muzeu Luvru din Paris și nu numai. Ne așteaptă așadar o vizită în domeniul artei, dar vom găsi aici chiar și o zonă dedicată copiilor.

De la muzeu ne îndreptăm spre aeroport, de unde vom decola cu un zbor WizzAir la ora 22:55 și ne despărțim odată ajunși la București, după o călătorie minunată și multe amintiri prețioase colectate în șapte zile memorabile!

Servicii incluse în pachetul de bază

 • Zbor București – Abu Dhabi cu Wizz Air cu bagaj mic (ghiozdan)
 • Transport aeroport – hotel și retur
 • Cazare 6 nopți la Radisson Corniche cu mic dejun inclus
 • Vizita la Marea Moschee 
 • Vizita la Qasr al Watan
 • Bilet de intrare la Seaworld 
 • Bilet de intrare la Yas Waterworld 
 • Bilet de intrare la Warner Bros 
 • Bilet de intrare la Ferrari World 
 • Bilet de intrare la Muzeul Luvru 
 • Transport cu autocarul conform programului

Servicii opționale, neincluse în pachetul de bază

 • Locurile și bagajele pentru zborul dus-întors Wizz Air
 • Demipensiune: 168 eur / adult și copii peste 12 ani, 84 euro / copil 5-11.99 ani (gratuit pentru copiii mai mici de 5 ani)
 • Excursia opțională la Kidzania: 46 eur / copil 4-16 ani, 20 euro / adult, plătibil direct la Kidzania
 • Excursia opțională la safari: 85 eur / adult, 55 euro / copil 3-11.99 ani
 • Asigurarea medicală și asigurarea storno, dacă veți considera necesar.

Care sunt costurile excursiei în Abu Dhabi?

 • 1599 euro / adult și copil peste 12 ani 
 • 1199 euro / copii între 3 și 11.99 ani 
 • 699 euro / copii între 2 și 3.99 ani 
 • 199 euro / infanți (copii sub 2 ani)

Tarifele pentru copii sunt valabile atunci când sunt cazați în cameră cu doi adulți plătitori. În cazul în care se optează pentru cazare de tip un adult + un copil într-o cameră, se aplică tariful aferent cazării pentru doi adulți.

Cum vă înscrieți la excursia de grup în Abu Dhabi?

Excursia în Abu Dhabi este organizată în parteneriat cu agenția de turism Familia Hai Hui.

Pentru a vă putea înscrie, vă rugăm să trimiteți un email la adresele contact@familytravelbubble.ro și la familiahaihui@gmail.com care să conțină numele complet al persoanelor pentru care doriți înscrierea în grup și data de naștere a copiilor.

Colega noastră Alina, de la Familia Hai Hui, va reveni cu detalii legate de facturare. Pentru a confirma o rezervare fermă este nevoie de achitarea unui avans de 50% din costul total, urmând ca diferența de 50% să fie achitată cel târziu până la data de 30 septembrie 2023.

Pentru a putea călători în Abu Dhabi este nevoie să dețineți un pașaport electronic simplu (nu temporar), valabil minim 6 luni de la data sosirii, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Notă: zilele activităților pot varia în funcție de disponibilitate și de cum ne va permite vremea. 

Informații complete despre această excursie găsiți si pe site-ul Familia Hai Hui.

Abia așteptăm să vă avem alături de noi în super-excursia din octombrie în Abu Dhabi!

Alte excursii dedicate familiilor cu copii în care vă vom însoți noi, Părinți Călători:

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!