Bilanț la final de 2017 și planuri pentru anul ce urmează

Cuprins

Blogul nostru a ajuns la cel de-al doilea an de „viață” și, inevitabil, la final de 2017 ne gândim la ce am făcut bun în acest an ce stă să se încheie; cum ne-am descurcat, pe unde am fost, cum ne-ați primit, dacă ne-ați citit și ce plănuim pentru anul următor.

Și ne-am dat seama că avem câteva lucruri pentru care merită să transmitem mulțumiri la finalul acestui an ce s-a dovedit unul darnic cu noi.

∗ În primul rând, vă mulțumim vouă, celor ce ne urmăriți pentru că doar împreună am reușit să creștem atât de mult această comunitate, atât în termeni de audiență și accesări ale site-ului, cât și în ceea ce privește numărul de aprecieri în social media. Pentru câte încurajări și aprecieri am primit, pentru fiecare mesaj, fiecare sfat și fiecare întrebare ce ne-ați adresat-o, vă mulțumim tuturor și vă așteptăm în continuare în această „căsuță” construită de noi, pas cu pas, pentru toți cei ce iubesc să călătorească, indiferent de vârstă!

∗ Mulțumim partenerilor media cu care am colaborat în acest an, cei care ne-au ajutat să facem acest proiect mai vizibil și să îl aducem în casele cât mai multor călători pasionați. Am povestit despre Părinți Călători:

Datorită lor am putut transmite informații utile și am putut împărtăși din experiența noastră de călători într-un spectru mai larg.

∗ Mulțumim partenerilor din blogging cu care am avut câteva colaborări pe cât de interesante, pe atât de fructuoase și de succes:

∗ Și, nu în ultimul rând, mulțumim piticului nostru Albert pentru faptul că ne-a însoțit anul acesta în nu mai puțin de 65 de zile peste granițe, în 12 țări diferite, și pentru că ne-a făcut plecările mai interesante, călătoriile mai palpitante și experiența – atât de părinți cât și de călători – infinit mai bogată.


Anul ce urmează, ni-l dorim cel puțin la fel de bogat ca cel ce se încheie.

Ne propunem să cucerim două continente noi, ne facem deja planurile pentru călătoriile din Chile și Canada și urmărim ofertele pentru alte destinații din bucket list-ul nostru.

Ne dorim să vă păstrăm alături cu articole, sugestii și idei interesante pe blog, să ne îmbunătățim munca cu sfaturile pe care le primim cu drag din partea voastră și să ajungem la și mai mulți cititori interesați de excursii, de destinațiile pe unde noi am ajuns și, în general, de plecările împreună cu cei mici.

Împreună putem să creștem această comunitate frumoasă a pasionaților de călătorii de toate vârstele, așa că, dacă v-au plăcut până acum plimbările noastre, vă rugăm să ne urmăriți și să ne distribuiți și în 2018, atât aici pe blog cât și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/parinticalatori/.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și, la final de 2017, vă dorim un an bun, frumos și darnic, cu zile pline de noi descoperiri și drumuri care să vă poarte spre locuri dragi și interesante!

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!