Sugestii pentru mini-vacanța de 1 Mai | Revista Mami

Cuprins

Am intrat oficial în mini-vacanța de 1 Mai.

Toată lumea se pregătește de relaxare, timp frumos petrecut alături de familie și, de ce nu, poate și ceva excursii pe aproape sau mai la distanță de casă. Noi ne facem deja bagajele pentru vacanța ce stă să înceapă și abia așteptăm să decolăm, peste câteva zile.

Înainte de a pleca însă, am făcut o listă cu sugestii pentru destinații numai bune de văzut primăvara, perfecte pentru copii și nu prea departe de noi. Că vreți la mare, la munte sau în altă țară poate, găsiți variantele în paginile revistei „Mami” din această lună, unde vă spunem exact de ce le considerăm noi potrivite pentru familii cu copii, cum ajungeți acolo, ce am vizitat noi și ce e de făcut în general, dacă le alegeți ca destinație pentru acest weekend prelungit.

Delta Dunării – Sulina

Știm că, de obicei, când vine vorba de concediul de 1 mai, primul gând e către mare. Dacă ar fi să îmbinăm relaxarea de la mare cu valurile Dunării, noi am alege fără să stăm pe gânduri o plimbare la Sulina. Fie că vă gândiți la o plimbare pe canalele înțesate de nuferi și păsări, fie la o zi pe plaja sălbatică de lângă oraș sau la o ieșire cu barca până la punctul de vărsare a Dunării în mare, unde delfini cu chef de joacă fac deliciul turiștilor norocoși, orice alegeți va fi cu siguranță pe placul celor mici. În plus, este, fără îndoială, un mod de destindere perfect pentru toată familia, la început de mai.

Munții Vrancei – Lepșa

Dacă vă doriți să mergeți la munte, noi ne-am gândit la o stațiune nu foarte promovată în lista destinațiilor turistice de la noi din țară, dar încărcată de liniștea și armonia naturii ce acolo se păstrează nealterate. La Lepșa, în mijlocul munților Vrancei, pare că legile naturii sunt cele care încă primează. Mergând din Focșani spre Târgul Secuiesc, dincolo de Pasul Tulnici ce unește Moldova cu Ardealul, destinația noastră ne așteaptă într-un cadru pitoresc de o frumusețe edenică. Cuvântul care ar descrie cel mai bine acest tărâm izolat este, cu siguranță, „deconectarea”.

Suedia – Stockholm

Dacă vă gândeați, însă, la o destinație în afara țării pentru această mini-vacanță de mai, propunerea noastră este capitala Suediei, Stockholm. Sunt multe motivele care vă pot convinge să alegeți această destinație, iar singurul dezavantaj e că zilele vi se vor părea prea puține ca să descoperiți tot ceea ce oferă orașul.


Spor la lectură și la făcut bagajele vă dorim!

Să petrecem cu toții un 1 Mai fericit și călduros, alături de cei ce ne sunt dragi!

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!