Despre meniurile Lifebox acasă și în călătorii

Cuprins

Am descoperit Lifebox în primăvara anului 2020, odată cu începerea pandemiei și instalarea stării de urgență. A fost soluția optimă pentru noi ca să evităm magazinele, să nu stăm toată ziua în bucătărie, să ne putem canaliza atenția pe timpul petrecut în familie și să ne menținem în formă în toată acea perioadă de stat în casă.

De atunci am apelat frecvent la meniurile Lifebox care ne-au ajutat de multe ori și continuă să ne fie alături zi de zi.

Dar mai exact, ce este Lifebox?

Ce este Lifebox?

Mama care îți lasă mâncarea gata pregătită pentru întreaga zi. Restaurantul cu meniuri fancy care face livrare la domiciliu. Nutriționistul care are grijă să mănânci echilibrat. Dieteticianul care îți măsoară caloriile și te ajută să slăbești fără să te înfometezi nicio clipă. Cam toate acestea înseamnă Lifebox, un serviciu de livrare la domiciliu a meniurilor cu mâncare pentru întreaga zi, personalizat în funcție de preferințe, nevoi, nivel caloric, dar neapărat gustos și sănătos.

Mai exact:

 • sunt șase tipuri diferite de meniu din care poți alege (noi le-am încercat pe primele trei dintre ele, toate delicioase):
  • Optimbox (varianta „cu de toate”, de la lactate la legume, carne, pește, ouă, fructe, cereale, semințe și puțin desert, toate sănătoase),
  • Veganbox (varianta vegană ce are la bază cereale integrale, legume, fructe, nuci și semințe),
  • Veggie-fish box (varianta care înlătură carnea din meniu și o înlocuiește cu peștele, păstrând lactatele și ouăle în preparate, mai pe scurt meniul ovo-lacto-vegetarian),
  • Sportbox (meniul ce asigură nivelul de proteine zilnice pentru persoanele sportive),
  • Keto (meniul ce susține dieta ketogenică, combinând 70% grăsimi, 25% proteine și 5% carbohidrați),
  • și, mai nou, Lactose-free box (meniul potrivit pentru persoanele cu intoleranță la lactoză, pentru că nu conține produse lactate).
 • poți alege varianta de calorii zilnice care ți se potrivește, în funcție de ceea ce urmărești să atingi la nivel de masă corporală – slăbit, întreținere sau îngrășat: 1000 kcal, 1500 kcal, 2000 kcal sau 2500 kcal. În general noi am optat pentru primele două variante, că să slăbim și să ne menținem și chiar a funcționat cu brio.
 • meniurile sunt gândite și planificate de un medic nutriționist specializat în nutriție comportamentală și tratamentul obezității infantile, astfel ai garanția că mănânci echilibrat și atingi toate categoriile de alimente.
 • sunt cinci meniuri pe zi, trei feluri principale (mic-dejun, prânz, cină) și două gustări (de obicei una dulce și una sărată), iar dimineața găsești la ușă pachetul Lifebox pentru întreaga zi.
 • meniurile se schimbă frecvent, nu există repetitivitate, astfel încât nu te poți plictisi de la o zi la alta.
 • poți vedea meniul pentru întreaga săptămână și pentru săptămâna următoare pe site-ul Lifebox, la secțiunea Menu Box, pentru fiecare variantă de meniu în parte.
 • înainte de pandemie aveau inclus și serviciul de retur al ambalajelor, pentru reciclare și refolosire, dar acum, din masură de siguranță au înlocuit acest serviciu cu folosirea de ambalaje biodegradabile, ceea ce ajută la protejarea mediului și limitarea consumului de plastic.

Mai pe scurt, noi ne-am simțit răsfățați în fiecare zi când am apelat la meniurile Lifebox și asta se reflectă asupra stării personale pentru întreaga zi.

Când am ales să folosim Lifebox?

După situația specială de la începutul pandemiei, am început să comandăm meniurile Lifebox în mod regulat. Dacă e să enumerăm perioadele când acest serviciu ne este cel mai de folos, acestea ar fi:

Înainte de călătorii

Când suntem ocupați cu bagaje, pregătiri, planificări și alte aspecte pe care le presupune o călătorie, avem tendința să neglijăm mesele sau nu ne mai rămâne timp efectiv să gătim. Așa că e unul din momentele când apelăm la meniurile Lifebox, ca să fim siguri că atât noi cât și cei mici avem cele trei mese principale asigurate, plus două gustări între mese.

În plus, așa avem grijă să fim și în formă pentru excursiile următoare, să ne pregătim pentru plajă sau pentru explorări mai lungi.

La drum lung

De fiecare dată când comndăm meniuri Lifebox înainte de o călătorie, includem și ziua când suntem pe drum, mai ales dacă plecăm cu mașina. Ultima dată am plecat spre Munții Pădurea Craiului și cum drumul e destul de lung meniurile ne-au prins numai bine. Așa am putut fi siguri că mâncăm sănătos și fără să pierdem timp cu opriri prea lungi, ca să ajungem la destinație inainte de lăsarea serii.

Nu e prima dată când apelăm la această soluție înainte de călătoriile mai lungi, pentru că ne e cel mai comod așa, iar atunci când călătorești cu copiii mâncarea pe drum chiar e importantă. Ba mai mult, putem apela la Lifebox și în plimbările noaste, dacă ajungem în Cluj și Florești, Oradea sau chiar la Budapesta, în Ungaria. Poate vă e util și vouă să știți, mai ales dacă locuiți în aceste zone.

După călătorii

Recunoaștem, cât suntem plecați uneori mai facem și excese alimentare (în special noi, adulții). De aceea, atunci când ne întoarcem acasă avem nevoie de un program ca să ne revenim în formă. Iar Lifebox este exact ce trebuie, pentru că ne ajută să reintrăm în rutină, să ne organizăm cu precizie mesele și să avem mâncarea gata preparată fară să ne mai facem griji pentru cumpărături înainte de a ajunge acasă.

E tare comod și în acest fel ne putem concentra în tihnă pe desfăcutul bagajelor și a suvenirurilor din călătorie. 🙂

Cum puteți comanda? (+discount bonus)

Dacă v-am făcut curioși și vreți să încercați și voi meniurile Lifebox, în primul rând trebuie să fiți din una din zonele: București sau zonele limitrofe, Cluj și Florești, Oradea sau chiar Budapesta, căci acestea sunt zonele pe care Lifebox le poate acoperi pentru livrare.

Apoi, puteți comanda meniurile Lifebox direct de pe site, în orice zi până la ora 14:00 pentru livrare a doua zi. Din secțiunea Menu Box, alegeți tipul de meniu dorit, selectați numărul de calorii zilnic pe care să îl atingă meniul vostru și comandați. Se poate opta și pentru livrare în weekend (cu mențiunea că meniul de duminică va fi livrat împreună cu cel de sâmbătă) sau doar în timpul săptămânii.

Pentru comenzi de minim 15 zile, pe site se oferă automat un discount de 5%, iar pentru cele care depășesc 21 zile se oferă un discount de 10% la plata totală.

În mod normal, pentru comenzile între 1 și 14 zile nu sunt oferite discount-uri, daaar, pentru că nouă ne-au plăcut și le recomandăm cu drag, vă oferim în dar codul PARINTICALATORI10 pe care îl puteți folosi pentru comenzile între 1 și 14 zile și cu care vă puteți bucura de o reducere de 10% la valoarea comenzii.

Să vă fie de folos și să vă bucurați de meniurile Lifebox la fel cum ne bucurăm și noi în fiecare dimineață când le găsim la ușă!

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!