Casa Capșa Chocolaterie, un concept nou într-un cadru cu istorie și tradiție

Cuprins

Iubim să explorăm lumea, să vizităm locuri noi, să încercăm gusturi și arome diferite, specifice fiecărei țări în parte.

Dar, inevitabil, când suntem în alte colțuri ale lumii, ni se face dor de acasă, de orașul nostru, de locurile de suflet unde ne adunăm să sărbătorim, să ne relaxăm, să ne întâlnim cu oameni dragi sau să retrăim momente dragi și să creăm noi amintiri frumoase.

Are Bucureștiul câteva astfel de locuri unde ne întoarcem mereu cu drag căci atmosfera e caldă și primitoare, iar noi ne simțim ca acasă.

Casa Capșa, loc cu tradiție și istorie, loc de suflet pentru noi din generație în generație

Un astfel de loc e renumita Casa Capșa, o locație cu istorie și tradiție, unde s-au întâlnit marii politiceni ai perioadei interbelice, figuri internaționale, poeți și compozitori cu renume, de la Arghezi la Enescu, Rebreanu, Minulescu sau Ion Barbu.

La noi pasiunea pentru Casa Capșa se transmite din familie, căci am cunoscut-o mai îndeaproape din povestirile bunicii, care venea aici când era mică, împreună cu bunica ei, să mănânce prăjitura Joffre, definitorie pentru cofetăria de la Capșa. 

Am tot revenit apoi, încercând bunătăți fel de fel, prăjituri aromate și însiropate, felurite tipuri de înghețată și gustărele delicioase, toate din ingrediente naturale. 

Căci asta e ceea ce definește totalitatea produselor de la Casa Capșa: calitatea și naturalețea, oglindite în gustul desăvârșit al fiecărui produs. Iar dacă vrem să gustăm ceva dulce uneori, preferăm să alegem produse de calitate, cu ingrediente naturale, care să fie potrivite și pentru copii.

Casa Capșa Chocolaterie, un concept nou, dar la fel de calitativ

Așa că, nu mare ne-a fost bucuria când, la ultima noastră vizită aici (venisem să sărbătorim încheierea anului școlar cu gândul să ne îndulcim puțin), am descoperit și Casa Capșa Chocolaterie, noul concept al Casei Cașpa, ce păstrează aceeași calitate înaltă ce a consacrat-o.
Am descoperit aici o varietate bogată de ciocolată absolut delicioasă, produsă integral din ingrediente naturale – lime, zmeură, fructe confiate, choco-crunch, ciocolată albă – sub formă de bomboane sau plăci de ciocolată, realizate manual, atât cu lapte cât și în variantă vegană – mai că nu știam spre ce să ne îndreptăm atenția mai întâi! 🍋🍊🍡🍪🌰🍫

Poate ați aflat deja despre Casa Capșa Ciocolaterie, acest concept nou ce a fost creat special atât pentru finii cunoscători, cât și pentru neofiții în tainele bomboneriei tradiționale, născut din pasiunea și străduința ciocolatierilor iscusiți ai Casei Capșa.

De unde putem cumpăra noile bomboane de ciocolată produse la Casa Capșa Chocolaterie?

Așa că, dacă vă găsiți prin București, la o plimbare pe Calea Victoriei, neapărat faceți un popas la Casa Capșa Chocolaterie să încercați același gust desăvârșit de la Capșa, îmbrăcat acum în haină nouă, din ciocolată belgiană și ingrediente 100% naturale.

Dacă nu sunteți prin zonă, dar pofta e mare, vă spunem că delicatele bomboane și tablete de ciocolată pot fi comandate și cu livrare de pe site-ul Casa Capșa, însă doar pe raza municipiului București, deoarece ingredientele naturale le fac dificil de transportat pe distanțe lungi, iar calitatea înaltă se poate păstra doar în condiții speciale de depozitare.

Vă puteți chiar crea propria cutie personalizată, alegând din selecția generoasă de bomboane care suprind prin aromele noi, combinațiile explozive și gustul rafinat, devenit tradiție de atâta timp la Casa Capșa.

Și suntem curioși să aflăm: care din arome v-a plăcut cel mai mult? 🥰

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!