SOLD OUT – Hai cu noi la Legoland Billund de Rusalii la final de an școlar 2024

Cuprins

Știm că parcurile de distracție sunt cele mai atractive pentru copii, dar și pentru părinți deopotrivă. Dar când adăugăm și lego la pachet, bucuria devine dublă! Așa că ce ar fi dacă am sărbători cu câteva zile de distracție la Legoland în Danemarca, cu ocazia zilelor libere de Rusalii?

Și cum distracția e bună de împărțit, vrem să vă luăm și pe voi cu noi, mai ales că mergem la finalul anului școlar, cand cei mici merită răsplătiți cu o asemenea surpriză minunată!

Hai să vedeți mai departe toate detaliile excursiei în Billund pe care o organizăm special pentru familii cu copii și unde vom fi și noi prezenți să întreținem atmosfera și să ne asigurăm că distracția e la cote maxime!

Zi 1: joi, 20 iunie 2024

Furăm puțin startul la vacanță și pornim din București spre Billund, destinația noastră, vineri la ora 11:30, aproape de ora prânzului.

Zborul este operat de compania Wizz Air și durează aproximativ trei ore. Ajungem în jur de 13:20, ora locală, și ne îndreptăm cu aoutocarul spre cazarea noastră din imediata apropiere a parcului Legoland: The Lodge Billund.

Hotelul nostru află la doar 300 de metri de parcul de distracții Legoland și la 3 km de Aeroportul Internațional Billund și e dotat cu sală de fitness, piscină interioară și locuri de joacă la interior și în aer liber, așa că sigur nu ne vom plictisi.

De altfel, restul acestei prime zile e program liber, fie pentru acomodare la hotel, fie pentru plimbare prin împrejurimi sau vizite opționale la muzee sau parcuri din oraș, după preferințele fiecăruia.

Zi 2: vineri, 21 iunie 2024

În cea de-a doua zi suntem pregătiți de distracție!

După ce luăm micul dejun la cazarea noastră, pornim în plimbare pe jos până la Parcul de distracții Legoland, acolo unde vrem să ajungem chiar la 10:00 dimineața, la ora deschiderii, și să rămânem până la închidere, fără să ne plictisim deloc!

Găsim aici atracții pentru cei mai mici, pentru întreaga familie sau pentru iubitorii de adrenalină, unele cu apă, altele la interior, așa că va fi practic imposibil sa ne plictisim o zi întreagă. Putem alege între mașini, monorails, roller coastere, construcții și atracții din Lego Duplo sau atracții cu apă. Totul pentru o zi minunată pentru copii și părinți!

Legoland Billund este împărțit pe mai multe zone:

 • Knights Kingdom (unde ne putem plimba cu The Dragon într-o lume medievală)
 • Legoredo Town (unde curajoșii pot urca în roller coaster-ul The Eagle)
 • Miniland (unde găsim minunate expoziții din Lego, dar și o adevărată școală de șoferi pentru copii, Traffic School, la care poți avea acces extra-cost și unde copiii pot chiar primi permise auto la final 🙂 )
 • Lego Ninjago
 • The Lego Movie World
 • Adventure Land (unde putem pompier și să ajuți la stingerea unui incendiu)
 • Polar Land (unde putem urmări pinguinii, dar și să lansăm la apă bărcuțe Lego)
 • Pirate Land (unde ne plimbăm cu barca printr-o poveste cu pirați)
 • Imagination Zone (aflat la interior, unde poți admira uriașele acvarii cu apă)
 • Duplo Land (unde sunt atracții pentru cei mai mici dintre noi, de la trenulețe și avioane duplo la căsuțe din piese Lego duplo în care copiii pot deveni polițiști, pompieri, fermieri sau orice își doresc ei).

Și acestea sunt doar o mică parte din experiențele ce ne așteaptă la Legoland să le descoperim și să ne bucurăm de ele în această zi dedicată distracției!

Zi 3: sâmbătă, 22 iunie 2024

În cea de-a treia zi distracția continuă! După ce ne energizăm cu micul dejun la hotelul nostru, ne îndreptăm spre Lego House, un loc unde ne așteaptă o altă experiență inedită: o casă cu o arhitectură ingenioasă, plină cu 25 de milioane de cărămizi Lego, pe o suprafață totală de 12 mii metri pătrați.

Ne vom bucura aici întreaga zi de experiențe interactive, multiple zone de joacă, inclusiv Lego Duplo pentru copii mai mici, atât la interior cât și pe terasele exterioare. La acestea se adaugă expozițiile de construcții Lego inedite, cinema, dar și o zona impresionantă care prezintă istoria Lego și unde poți vedea (aproape) toate colecțiile Lego.

Lego House e organizată pe 4 zone de culori diferite, cu experiențe Lego interactive:

 • Zona roșie, pentru ne lăsăm creativitatea să ne conducă și să contruim din piese Lego orice ne dorim
 • Zona galbenă, unde putem construi pești din Lego pe care îi urmărim apoi înotând în acvariul virtual
 • Zona verde, unde putem crea propriul film cu personaje Lego
 • Zona albastră, unde construim mașinuțe Lego cu care facem întrecere pe circuit

Sigur vom avea ce face aici întreaga zi!

Iar una din experiențele pe care le putem încerca opțional este să luăm masa la restaurantul Mini Chef de aici. Bucătarii sunt omuleți Lego, fiecare fel de mâncare e reprezentat printr-o piesă Lego, comanda e trimisă prin crearea unei construcții, iar la final mâncarea e livrată de roboței. Copiii vor fi fascinați!

Zi 4: duminică, 23 iunie 2024

În cea de-a patra zi realizăm că timpul a zburat, vacanța noastră a ajuns la final și a venit momentul întoarcerii acasă. Așa că de dimineață după micul dejun ne pregătim de plecare, ne decazăm și ne va prelua autocarul care ne va duce la aeroport în jur de ora 11.00.

La 13:55 avionul Wizz Air va porni din Billund cu destinația București, unde ajungem la ora 17:30, cu un bagaj de amintiri, prietenii și experiențe minunate trăite împreună!

Ce e inclus în pachet

 • Zbor cu avionul Wizz Air Bucuresti – Billund și retur, cu bagaj mic tip rucsac
 • Transfer de la aeroport la cazare și retur
 • Cazare 3 nopti la The Lodge Billund cu mic dejun inclus
 • Bilet de intrare la Legoland Billund
 • Bilet de intrare la Lego House
 • Însoțitor de grup pe toată perioada excursiei.

Ce nu e inclus în pachet

 • Locurile și bagajele pentru zborul dus-întors Wizz Air
 • Alte mese decat cele specificate în program
 • Asigurarea de călătorie și asigurarea storno, dacă veți considera necesar.

Care sunt costurile

Puteți beneficia de tarifele reduse:

 • 1090 1190 euro / adult 
 • 990 1090 euro / copii între 13 și 17 ani 
 • 890 990 euro / copii între 2 și 12 ani 

Tarifele pentru copii sunt valabile atunci când sunt cazați în cameră cu doi adulți plătitori. În cazul în care se optează pentru cazare de tip un adult + un copil într-o cameră, se aplică tariful aferent cazării pentru doi adulți.

Pentru alte combinații de prețuri ne puteți contacta în privat.

Cum vă puteți înscrie

Excursia la Legoland Billund este organizată în parteneriat cu agenția de turism Familia Hai Hui.

Pentru a vă putea înscrie, vă rugăm să trimiteți un email la adresele contact@familytravelbubble.ro și la familiahaihui@gmail.com care să conțină numele complet al persoanelor pentru care doriți înscrierea în grup și data de naștere a copiilor.

Colega noastră Alina, de la Familia Hai Hui, va reveni cu detalii legate de facturare. Pentru a confirma o rezervare fermă este nevoie de achitarea unui avans de 50% la înscrierea în excursie, iar diferența de tarif va fi achitată până la data de 15 Mai 2024.

Abia așteptăm cu drag alături de noi în mini-vacanța de Rusalii la Legoland!

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!