Forbes Kids Nr.1 ne găzduiește în paginile sale

Cuprins

De anul acesta, îndrăgita revistă Forbes România vine cu unele modificări în formatul cu care ne-a obișnuit. Dacă anul trecut povesteam despre recomandările noastre de vacanțe cu copiii în secțiunea Forbes Kids din numărul 184 /2017 al revistei Forbes România, de luna aceasta Forbes Kids se lansează ca revistă individuală, de sine stătătoare, dar tot sub binecunoscutul brand Forbes.

În acest context, am fost onorați să fim parte a acestei noi lansări. Am contribuit cu recomandările noastre pentru vacanțe reușite alături de cei mici, sfaturi pe care le-am cules cu grijă și le-am adunat într-unul din articolele pe care le veți găsi în paginile revistei Forbes Kids lansată azi. Pentru că nu întotdeauna ne-a fost ușor, dar din fiecare experiență am învățat câte ceva și de la o plecare la alta adunăm tot mai multe informații care să facă călătoriile mai ușoare și mai plăcute pentru toată familia.

Sfaturile noastre se organizează câtorva topicuri importante în orice vacanță, dar mai ales când suntem însoțiți de copii:

  • Zborul cu avionul
  • Bagajul
  • Cazarea
  • Documentarea si obiectivele la destinație
  • Mâncarea la destinație
  • Bugetul
  • De ce să călătorim cu cei mici?

Așadar, vă invităm să achiziționați revista din rețeaua de presă dedicată și neapărat să ne trimiteți și nouă un review cu impresiile pe care articolul nostru vi le-a lăsat.

Mulțam în avans!

Și dacă v-au plăcut poveștile noastre, vă așteptăm să vă alăturați pe pagina noastra de Facebook și pe Grupul Familiilor Calatoare pentru și mai multe idei utile despre călătoriile cu copii.

Hai cu noi în excursii de grup

Exploreză și alte călătorii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent cu ultimele noastre călătorii!